25 вересня – ДЕНЬ ПОЗАШКІЛЛЯ

2021-09-24

/Files/images/день-позашкілля-e1601031550467.jpg

25 вересня – ДЕНЬ ПОЗАШКІЛЛЯ

Позашкільна освіта займає вагоме місце в системі безперервної освіти і є невід’ємною й унікальною ланкою, головна мета якої – створення умов для розвитку творчого, інтелектуального, духовного та фізичного розвитку дітей та учнівської молоді у вільний від навчання час.

Гуртки допомагають нашим дітям у розвитку особистості, їх самореалізації та професійному самовизначенні.

Яскравим прикладом надання позашкільної освіти є Херсонський державний будинок художньої творчості.

Херсонський державний будинок художньої творчості є установою освіти з державною формою власності, засновником якої є Міністерство освіти і науки України, органом управління є управління освіти і науки Херсонської обласної державної адміністрації.

Основними напрямами Херсонського державного будинку художньої творчості є здійснення освітньої, організаційно-масової, інформаційно-методичної роботи. Крім цього заклад координує роботу позашкільних, професійних закладів області з художньо-естетичного напряму.

Допомогти кожній дитині вибрати заняття до душі, максимально розвинути свої здібності, цікаво і з користю провести вільний час та отримати початкові професійні знання – головна мета колективу нашого закладу.

З нагоди ДНЯ ПОЗАШКІЛЛЯ бажаємо усім працівникам галузі процвітання, натхнення, творчого потенціалу, активного зростання та гідної оплати праці, а вихованцям – високих досягнень та нових перемог!

Кiлькiсть переглядiв: 0

Коментарi