«ЯСКРАВА КРАЇНА» ЗАКАРПАТТЯ – 2015»

2015-09-21

ІI Відкритий фестиваль-конкурс сучасної дитячо-юнацької творчості «ЯСКРАВА КРАЇНА» ЗАКАРПАТТЯ – 2015»

Запрошуємо Вас відвідати Закарпаття,

край, де проживають представники близько 70 різних національностей,

край, що межує одночасно з 4 європейськими країнами: Польщею, Угорщиною, Словаччиною, Румунією,

край гірських долин, водопадів, озер і замків.

Вас обов’язково вразить Закарпаття своєю багатою різноманітністю!

Місце: м. Ужгород, Закарпатський обласний державний український музично-драматичний театр, Закарпатський обласний палац дитячої та юнацької творчості «Падіюн».

Час: 28-31 жовтня 2015р.

Організатор: Громадська організація «ЯСКРАВА КРАЇНА»

Під патронатом: Управління культури Закарпатської обласної державної адміністрації, департамент освіти і науки, молоді та спорту Закарпатської обласної державної адміністрації

Учасники: до участі запрошуються хореографічні , вокальні та інструментальні дитячі, юнацькі та молодіжні творчі колективи, а також солісти та малі форми, що працюють в різних жанрах сучасного мистецтва.

КОНКУРСНІ ВИМОГИ:

Хореографія:

1. Учасники представляють на розсуд журі максимум 2 номери в одній номінації і віковій категорії загальною тривалістю не більше 8 хвилин. За бажанням можлива участь у додатковій номінації за доплату.

2. Від соліста чи дуету можна заявити максимум 2 номери в різних номінаціях чи вікових категоріях.

3. Критерії оцінок: техніка і майстерність виконання; оригінальність постановки, композиція; підбір і відповідність музичного супроводу; підбір і оригінальність костюмів.

Вокал:

1. Учасники представляють на розсуд журі 2 різнопланові композиції в одній номінації і віковій категорії загальною тривалістю не більше 8 хвилин (ансамблі до 10 хвилин). Допускається виконання одного номеру. За бажанням можлива участь у додатковій номінації за доплату.

2. Критерії оцінок: чистота інтонації, чіткість дикції; ознаки голосу (тембр, сила, діапазон); артистизм, передача образу і поведінка на сцені, культура виконання; відповідність репертуару виконавським можливостям і віковій категорії учасника; естетика костюмів і реквізиту.

Інструментальна музика:

Учасники представляють 2-3 композиції загальною тривалістю не більш 10 хвилин. Допускається представлення 1 номеру.

Кiлькiсть переглядiв: 0

Коментарi