Наша земля - Україна у Білозерському районі

2014-11-24

Таланти твої, Білозерщина!

« Що надихає нас на творчість, надає сили на життя, вражає своєю красою та співучою мовою?.. Звичайно, наша земля – Україна!» Ці слова якнайкраще характеризують юних майстрів художнього читання з усіх куточків Білозерщини, які змагались на районному конкурсі «Наша земля – Україна», що проходив 22 листопада на базі Білозерської гімназії. Його організатори – відділ освіти, молоді і спорту Білозерської РДА та районний Центр творчості дітей та юнацтва.

На конкурс приїхали 94 кращі декламатори - переможці шкільних етапів конкурсу з 24 шкіл району, Розливнянського НВК та ЦТДЮ. Вони змагались у трьох вікових групах та у номінації «Автори – виконавці».

Юних майстрів художнього читання вітали : Начальник відділу освіти, молоді і спорту Колесніченко С.С., хореографічний колектив «Арабеск» Білозерського ЦТДЮ (кер. Татарська А.О.) та володарка Гран-прі обласного конкурсу «Карусель мелодій» Ольга Рудик ,учениця Білозерської гімназії.

Оцінювало виступи учасників компетентне журі з провідних спеціалістів ХДБХТ, Білозерської ЦБС, ЦТДЮ, редакції «Придніпровської зірки». Нелегко було членам журі у визначенні переможців, адже наші юні декламатори стають все майстернішими та талановитішими.

Та все – таки конкурс є конкурс. Серед кращих найкращими – переможцями стали: Чепура Тарас та Цоцко Анастасія зі Східненської ЗОШ, Добровольська Діана, Чепок Людмила, Кривохіжин Олександр та Жданова Марія з Киселівки; Гринчук Маріанна, Боярчук Катерина та Науменко Дмитро – учні БЗОШ№3; Фенін Анатолій, Незбай Лідія, Баранов Стас, Ружина Тетяна та Якубовська Вікторія з БЗОШ№2; Яновська Діана з Широкобалківської ЗОШ, Ільвачов Микола, Мала Дар'я та Максименко Іван з Білозерської гімназії; Гайдученко Микита, Гаврильченко Олександр та Ткаченко Юлія зі Станіславу; Лукашов Павло – учень Понятівської ЗОШ; Мамаджанова Катерина, Островська Анастасія та Дубчак Діана з Посад-Покровської ЗОШ; Грудинська Тетяна та Берновега Євген з Токарівки, Кузьменко Катерина з Музиківки, Варзар Юлія з Правдино, Бевзенко Ольга з Федорівки та Ковальчук Аміна з Музиківської філії ЦТДЮ.

Переможці отримали грамоти від ідділу освіти, молоді і спорту Білозерської РДА і запрошення взяти участь в обласному конкурсі від директора Херсонського державного будинку художньої творчості Висовня В.В.

Хочемо побажати нашим призерам творчих перемог в обласному конкурсі майстрів художнього читання «Наша земля – Україна», який відбудеться 29 листопада на базі Херсонської гімназії №3.

Будко Олена, методист Білозерського ЦТДЮ

/Files/images/belozerka/фото 010.jpg/Files/images/belozerka/фото 012.jpg/Files/images/belozerka/фото 026.jpg/Files/images/belozerka/фото 042.jpg/Files/images/belozerka/фото 057.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 0

Коментарi