Скажемо велике дякую

2014-07-01

/Files/images/00_genichesk/DSCN7272.jpg

Скажемо – «Велике Дякую!»

Вже більше 10 років щоліта у Центрі творчості дітей та юнацтва відкривається табір літнього оздоровлення дітей «Нова хвиля». Всі бажаючі можуть записатися до нього і всі чотирнадцять днів, які триває табірна зміна, насолоджуватися відпочинком.

За цей час вихователіта керівники табору намагаються познайомити дітей з різними куточками Херсонщини або навіть за її межами. Такою пам’ятною поїздкою є відвудування аквапарку у місті Миколаєві.

Дітям в таборі дуже подобається і кожного року бажаючих його відвідати стає все більше і більше. Є навіть свої «старожили», які щороку записуються до табору. Наприклад, Нечипорук Вікторія, яка вже п’ять років поспіль приїжджає до нашого табору аж із самої Томиної Балки. Зацікавлена таким фактом я вирішила запитати у неї чому їй тут так подобається. На своє запитання я почула відповідь: «тут дуже весело, можна знайти нових друзів, дізнатися щось нове на цікавих майстер-класах і з’їздити на екскурсії до нових місць». Але найбільше подобається Вікторії купання у Дніпрі, на які ми їздимо кожного дня. І ще вона додала важливу річ, що без наших вожатих і керівників не було б такого гарного табору, тому ми всі разом кажемо їм – «Велике Дякую!»

Бузманова Оля

юнкор ІІ загону «Живчики»

таборуБілозерськогоЦТДЮ «Нова хвиля».

Кiлькiсть переглядiв: 0

Коментарi