• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Про проведення Міжнародного фестивалю - конкурсу молодих виконавців естрадної пісні «Вернісаж. ЕнергоФест»

Про проведення Міжнародного фестивалю - конкурсу молодих виконавців естрадної пісні «Вернісаж. ЕнергоФест»

2021-07-19

МІНІСТЕРСТВО ОСВІТИ І НАУКИ УКРАЇНИ

УКРАЇНСЬКИЙ ДЕРЖАВНИЙ ЦЕНТР ПОЗАШКІЛЬНОЇ ОСВІТИ

Кловський узвіз 8, м. Київ, 01021; т/ф (044) 253-75-25; тел. 253-63-99, 253-01-05

“МТС” +38 (050) 566-89-50; “Київстар” +38 (097) 751-98-81

E-mail: udcpoua@gmail.com; estetudcpo@gmail.com ; texnudcpo@gmail.com; mettod2@gmail.com

Web-site:http://udcpo.com.ua

Від 25.06.21р. № 06-33

Директорам обласних, Київського та міських центрів, палаців дитячо-юнацької творчості, естетичного виховання, державних будинків художньої та технічної творчості

Про проведення

Міжнародного фестивалю - конкурсу

молодих виконавців

естрадної пісні «Вернісаж. ЕнергоФест»

Відповідно до наказу Міністерства освіти і науки України від 24.11.2020 р. № 1452 «Про затвердження Плану всеукраїнських і міжнародних організаційно-масових заходів з дітьми та учнівською молоддю на 2021 рік (за основними напрямами позашкільної освіти) з обов’язковим виконанням вимог Постанови Кабінету Міністрів України від 16 червня 2021 р. № 611 «Про внесення змін до деяких актів Кабінету Міністрів України», 16-18 вересня2021 року на базі Комунального закладу «Палац культури міста Нетішина» Хмельницької області буде проведено Міжнародний фестиваль-конкурс молодих виконавців естрадної пісні «Вернісаж. ЕнергоФест» (далі – Фестиваль).

До участі у Фестивалі запрошуються вихованці (учні) закладів позашкільної, загальної середньої, професійної, вищої освіти України, інших закладів, установ віком від 7 до 21 року.

Для участі у Фестивалі необхідно до 1 серпня 2021 року на електронну адресу фестивалю venrgfest@gmail.com надіслати наступні документи:

заявку (для солістів - Додаток 2, для малих форм (дуети, тріо) Додаток - 3);

кольорову фотокартку;

фонограми пісень для попереднього відбору (+1) або відеоматеріал з записом виступу (можливі посилання на розміщення матеріалів в мережі інтернет).

Переможцям першого етапу надсилаються офіційні запрошення на участь у Фестивалі та програму Фестивальних заходів. Заїзд учасників за адресою: Хмельницька область, м. Нетішин, вул. Шевченка, 3, Комунальний заклад «Палац культури міста Нетішина». Проїзд залізничним транспортом до станції «Кривин» Хмельницької області (далі централізована зустріч автотранспортом за попередньою домовленістю з організаторами).

Витрати на проїзд, проживання та харчування учасників фестивалю здійснюються за рахунок організації, що їх відряджає або інших джерел фінансування, не заборонених чинним законодавством України. Просимо завчасно придбати квитки на зворотній шлях.

Відповідальність за життя і здоров'я учасників у дорозі та під час проведення заходу покладається на супроводжуючих осіб.

Під час проведення Фестивалю обробка персональних даних учасників здійснюватиметься з урахуванням вимог Закону України «Про захист персональних даних».

Додаткова інформація за телефонами: у місті Києві - (044) 253-01-05, контактна особа - Наумець Алла Федорівна, у місті Нетішин (068) 850-28-78; (093) 760-68-65, контактна особа - Дьячина Ольга Сергіївна та (068) 014-14-16, контактна особа - Борковська Оксана Василівна.

Директор Геннадій Шкура

Алла Наумець (044) 253 01 05

Додаток

до листа УДЦПО

від 25.06.21 р. № 06-33

Умови проведення

Міжнародного фестивалю – конкурсу молодих виконавців

естрадної пісні «Вернісаж. ЕнергоФест»

1. Мета та завдання Фестивалю

1.1 Міжнародний фестиваль-конкурс молодих виконавців естрадної пісні «Вернісаж. ЕнергоФест» (далі – Фестиваль) проводиться з метою виявлення талановитих і обдарованих дітей та молоді, розширення культурних, інформаційних та ділових зв’язків, інтеграції у фестивальний рух європейських країн.

1.2. Основним завданням Фестивалю є: популяризація та впровадження новітніх форм музичного естрадного мистецтва; утвердження та розвиток українського вокального мистецтва; естетичний та духовний розвиток молодого покоління; зміцнення та розширення культурних, інформаційних та ділових зв’язків між громадами; обмін досвідом творчої діяльності композиторів, продюсерів, поетів, викладачів та молодих виконавців України.

2. Організатори Фестивалю

Український державний центр позашкільної освіти Міністерства освіти і науки України спільно із закладом позашкільної освіти «Будинок дитячої творчості» Нетішинської міської ради та за підтримки ДП «НАЕК «Енергоатом», профспілкового комітету ППО ДП «НАЕК «Енергоатом», ВП «Хмельницька АЕС» ДП «НАЕК «Енергоатом», первинної профспілкової організації ВП «Хмельницька АЕС» ДП «НАЕК «Енергоатом», КЗ «Палац культури міста Нетішина», ГО «Успішна молодь Нетішина», КП НМР «Агенція місцевого розвитку».

3. Учасники Фестивалю

3.1. До участі у Фестивалі запрошуються вихованці (учні) закладів позашкільної, загальної середньої, професійної, вищої освіти України, інших закладів, установ віком від 7 до 21 року.

3.2. Вікові категорії:

група «А» 7 - 9 років (молодша вікова категорія);

група «B» 10 - 12 років (молодша вікова категорія);

група «C» 13 - 15 років (середня вікова категорія);

група «D» 16 - 21 років (старша вікова категорія).

4. Порядок проведення Фестивалю

4.1. Фестиваль проводиться 16-18 вересня 2021 року на базі Комунального закладу «Палац культури міста Нетішина» Хмельницької області.

Заїзд учасників за адресою: Хмельницька область, м. Нетішин, вул. Шевченка, 3, Комунальний заклад «Палац культури міста Нетішина». Проїзд залізничним транспортом до станції «Кривин» Хмельницької області (далі централізована зустріч автотранспортом за попередньою домовленістю з організаторами).

Для участі у Фестивалі необхідно до 1 серпня 2021 року на електронну адресу фестивалю venrgfest@gmail.comнадіслати наступні документи:

заявку (для солістів - Додаток 2, для малих форм (дуети, тріо) - Додаток 3);

кольорову фотокартку;

фонограми пісень для попереднього відбору (+1) або відеоматеріал з записом виступу (можливі посилання на розміщення матеріалів в мережі інтернет).

4.2. Конкурс проводиться у два етапи:

перший етап (заочний відбірковий - оприлюднення результатів до 15 серпня);

другий етап (очний формат - для учасників з України, онлайн формат - для учасників з інших країн).

4.3. Переможцям першого етапу надсилаються офіційні запрошення на участь у Фестивалі та програму Фестивальних заходів.

4.4. Надіслані фонограми та документи не рецензуються і учасникам не повертаються.

4.5. У фіналі учасники виконують дві різнопланові пісні.

4.6. Усі твори виконуються наживо в супроводі інструментальної фонограми (мінус). Тривалість одного твору до 4-х хвилин.

4.7. Під час конкурсної програми забороняється використовувати фонограми (-1) з продубльованим вокальним унісоном, а кількість допоміжних вокальних партій в акордному викладенні не повинна перевищувати два голоси (три голоси з основним).

4.8. Фонограми (у форматах мр3 або vaw) або посилання на них у файлових сховищах мають бути надіслані на поштову скриньку оргкомітету venrgfest@gmail.com, де вказати: група,_прізвище ім’я_№ твору_назва твору.mp3 (wav), (наприклад B_Іванова Анастасія_1_Somebody to love.mp3).

4.9. Порядок виступів у конкурсі встановлюється оргкомітетом.

4.10. Критерії оцінювання:

вокальні здібності виконавця;

техніка вокалу;

емоційний образ, артистизм;

музичний матеріал;

аранжування;

сценічна культура.

4.11. Організатори Фестивалю не несуть відповідальності за дотримання учасниками конкурсної програми авторських прав на заявлені у конкурс твори.

4.12. Відповідальність за життя і здоров'я учасників у дорозі та під час проведення заходу покладається на супроводжуючих осіб.

4.13. Всі учасники, супроводжуючі та гості фестивалю зобов’язані дотримуватися вимог, визначених протиепідемічними заходами.

4.14. В рамках Фестивалю проводяться:

- творчі зустрічі з викладачами, композиторами, продюсерами, поетами-піснярами;

- концерти професійних та аматорських колективів;

- вечори знайомств для учасників та гостей Фестивалю;

- екскурсії;

- зустрічі з керівництвом міста та АЕС;

- майстер-класи від членів журі, вокалістів та митців.

Організатори залишають за собою право вносити зміни в умови проведення Фестивалю у зв’язку з непередбачуваними обставинами.

Увага! Уточнення інформації за телефонами у місті Нетішин - (068) 850-28-78; (093) 760-68-65, контактна особа - Дьячина Ольга Сергіївна та (068) 014-14-16, контактна особа - Борковська Оксана Василівна.

5. Визначення та нагородження переможців

5.1. Переможців Фестивалю визначає компетентне журі, яке залишає за собою право не присуджувати Гран - Прі, якщо рівень виконавської майстерності кращого творчого колективу або виконавця не є достатнім.

5.2. Конкурсну програму журі оцінює за 10-ти бальною шкалою.

5.3. Переможці та учасники Фестивалю нагороджуються дипломами, відповідних ступенів, Українського державного центру позашкільної освіти.

5.4. Рішення журі є остаточним та оскарженню не підлягає.

6. Фінансування

Проїзд, проживання, харчування учасників здійснюються за рахунок організації, яка відряджає, або інших джерел фінансування не заборонених чинним законодавством України.

Додаток 1

Склад організаційного комітету

Геннадій Шкура

директор Українського державного центру позашкільної освіти

Григорій Гончарук

т.в.о. директора Хмельницького обласного центру науково-технічної творчості учнівської молоді, Відмінник освіти України, Заслужений працівник освіти України

Олександр Супрунюк

міський голова м. Нетішин

Ольга Бобіна

начальник управління освіти виконавчого комітету Нетішинської міської ради

Оксана Борковська

директор ЗПО «Будинок дитячої творчості» Нетішинської міської ради

Світлана Новік

начальник відділу з організаційних питань апарату виконавчого комітету Нетішинської МТГ

Ольга Дьячина

директор міжнародного фестивалю-конкурсу молодих виконавців естрадної пісні «ВЕРНІСАЖ. ЕнергоФест». Керівник народного художнього колективу «Вокальний ансамбль «Вернісаж»

Олексій Дьячин

голова ГО «ВЕРНІСАЖ-ЕНЕРГОФЕСТ»

Михайло Гук

голова первинної профспілкової організації ВП «Хмельницька АЕС»

Катеринастецька

голова ГО «Успішна молодь Нетішина»

Додаток 2

АНКЕТА-ЗАЯВКА

(солісти)

1.

Прізвище, ім’я, по батькові учасника

2.

Дата народження

3.

Країна, яку представляє учасник

4.

Місто, яке представляє учасник

5.

Область, яку представляє учасник

6.

Вікова категорія, група

7.

Навчальний заклад, де навчається учасник

8.

Керівник

9.

Моб. телефон керівника

10.

E-mail керівника

11.

Назва першого твору, слова та музика

12.

Назва другого твору, слова та музика

13.

Кількість супроводжуючих

14.

Контактна особа, що супроводжує учасника

15.

Моб. телефон контактної особи

16.

Потреба у трансфері[1], на яку кількість осіб

17.

Потреба у житлі, на яку кількість осіб

Особисті побажання ________________________________________________________________

Дата _______________ Підпис

Додаток 3

АНКЕТА-ЗАЯВКА

(малі форми, дует або тріо)

1.

Повна назва колективу

2.

Кількість учасників у колективі

3.

Вік учасників

4.

Країна, яку представляє колектив

5.

Місто, яке представляє колектив

6.

Область, яку представляє колектив

7.

Вікова категорія, група

8.

Навчальний заклад, де навчається колектив

9.

Керівник

10.

Моб. телефон керівника

11.

E-mail керівника

12.

Назва першого твору, слова та музика

13.

Назва другого твору, слова та музика

14.

Кількість супроводжуючих

15.

Контактна особа, що супроводжує учасника

16.

Моб. телефон контактної особи

17.

Потреба у трансфері[2], на яку кількість осіб

18.

Потреба у житлі, на яку кількість осіб

Особисті побажання _______________________________________________________________

Дата _______________ Підпис



[1] Мається на увазі з/на залізничну станцію Кривин П-З залізниці. Домовленість за телефонами оргкомітету

[2]Мається на увазі з/на залізничну станцію Кривин П-З залізниці. Домовленість за телефонами оргкомітету

Кiлькiсть переглядiв: 0

Коментарi