• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Відкриття обласної виставки декоративно-прикладного та образотворчого мистецтва керівників та гуртківців позашкільних освітніх закладів «На крилах творчості»

Відкриття обласної виставки декоративно-прикладного та образотворчого мистецтва керівників та гуртківців позашкільних освітніх закладів «На крилах творчості»

2019-09-13

/Files/images/DSC_5788.JPG

Вже в четверте на початку осінні в виставковій залі Національної спілки художників України відбувається обласна виставка декоративно-прикладного та образотворчого мистецтва керівників та гуртківців позашкільних освітніх закладів «На крилах творчості», де представлені творчі роботи з Херсона та Херсонської області.

13 вересня 2019 року пройшов вернісаж, на якому відвідувачів привітали Румянцева Юлія Аскольдівна – начальник відділу молодіжної політики та позашкільної освіти Управління розвитку людського капіталу, Висовень Валерій Васильович – директор Херсонського державного будинку художньої творчості, вихованці гуртка спортивного-бального танцю «Адеона» (керівник Бережна С.А) і Народний художній колектив системи Міністерства освіти і науки вокальний ансамбль «Зорепад» (керівник Кузнєцова О.М.).

Чудовою нагодою є можливість для мешканців Херсону та області протягом десяти днів відвідати виставку та майстер-класи з виготовлення ляльки на бажання, вишивання гладдю та хрестиком, отримати насолоду від творчості. Спілкуйтеся з нами і сонячне проміння творчості яскравим спалахом зігріє ваші серця. Запрошуємо!!!

Кiлькiсть переглядiв: 0

Коментарi