Акція «Сонечко в долонях»

2017-02-06

Невід’ємною частиною шкільного життя стало волонтерство. У Михайлівській загальноосвітній школі І-ІІІ степенів Скадовського району активно працює волонтерський загін «Імпульс», робота якого спрямована на реалізацію проекту «Добро в тобі».

В рамках проведення обласної акції «Сонечко в долонях» членами загону було організовано та проведено наступні заходи:

- Благодійна акції «Допоможемо дітям із зони АТО» (зібрані іграшки, дитяча література, канцелярські товари для дітей, що мешкають на території проведення АТО).

- В рамках акції «Діти Скадовщини – воїнам АТО», з метою благодійного збору коштів для воїнів АТО, у школі було проведено виставку-аукціон учнівських поробок «Світ моїх захоплень». До проведення заходу долучилися всі учні школи, вчителі та батьки. Шкільна родина зібрала 3984 гривні, за які було придбано речі першої необхідності, продукти харчування для військових.

- 19 грудня у День Святого Миколая у школі пройшов благодійний ярмарок , до проведення якого долучилися всі учні школи, вчителі та батьки. Були представлені дитячі вироби, сувенірна продукція, картини, виготовлені власноруч. Найбільший попитом користувалися солодощі, які діти випікали разом зі своїми батьками. На шкільний ярмарок завітали батьки, представники громадськості, депутати сільської ради, жителі села, які подякували організаторам заходу та придбали дитячі вироби та смаколики. Шкільна родина зібрала 4000 гривень,які перерахували маленькій скадовчанці Маші Кравченко та хлопчику з села Новомиколаївка Гришечкину Олександру. Діти зазнали тяжкої хвороби і потребують нашої допомоги. Тож учні школи сподіваються, що їх, хоч і невеличкий внесок,допоможе одужати дітям.

Кiлькiсть переглядiв: 0

Коментарi