• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • ЦТДЮ районнй конкурс Карусель мелодій 2016

ЦТДЮ районнй конкурс Карусель мелодій 2016

2016-10-21

Що душа відчуває, те людське серце співає

Пісня… Хто не був зачарований нею! Це душа народу, це безмежне поле, засіяне зерном історії і заквітчане людськими надіями, це любов до рідної країни. Добрі люди кажуть, що українець співає цілий рік і цілий вік.

Вже традиційно у жовтні Центр творчості дітей та юнацтва проводить районний етап обласного конкурсу виконавців естрадної пісні «Карусель мелодій», в якому приймають участь юні співаки з усіх куточків Білозерського району.

20 жовтня до гостинного районного будинку культури завітали виконавці з 15 шкіл району та Станіславської ДМШ.

57 учасників віком від 5 до 16 років змагались у співочій майстерності. Серед них – і ті, хто не вперше приймає участь в конкурсах , і дебютанти.

Ведучі Катерина Боярчук та Дмитро Науменко зацікавили присутніх веселою театралізацією, представили журі з провідних спеціалістів Херсонського державного будинку художньої творчості та районного будинку культури, ознайомили конкурсантів з критеріями оцінювання виступів.

І розпочався пісенний вернісаж! Народні пісні перепліталися з класичними творами, пісні про кохання змінювали патріотичні. Серед розмаїття виступів журі нелегко було визначити відразу переможців. Та конкурс є конкурс, усі не можуть бути першими.

Грамотами відділу освіти, молоді і спорту Білозерської райдержадміністрації журі відмітило переможців конкурсу: Домбровську Домініку, Пістолєтову Катерину та Баришеву Владу з Білозерської багатопрофільної гімназії; Зонюк Діану з Велетенської ЗОШ; найменшу учасницю конкурса Баранову Емму та її старшу сестричку Баранову Анастасію з Таврійської ЗОШ; дует дівчаток Сальчук Яну та Ткаченко Юлію зі Станіславської ЗОШ; Кім Владу з Чорнобаївського НВК; Жилку Анастасію та Якубовську Вікторію, а також дует дівчаток Бінецька Ліза, Сокол Ліза з Білозерської ЗОШ№2; Романченко Світлану та Боярчук Катерину з Білозерської ЗОШ№3; Винокурову Крістіну, Козко Софію та дует «Сестрички» Широкобалківської ЗОШ.

До речі, Винокурова Крістіна отримала статуетку та диплом «Найкращий соліст-вокаліст Білозерського району» від голови журі, директора Херсонського державного будинку художньої творчості, Висовня Валерія Васильовича.

Юні вокалісти своїми чудовими піснями створювали присутнім святковий настрій. А члени журі запросили переможців конкурсу взяти участь в обласному конкурсі, який відбудеться 29 жовтня у Херсоні , та побажали їм творчого натхнення.

До побажань приєднуємось і ми. Ніколи не відмовляйтесь від пісні. Пісня згуртовує людей, очищає їхні душі, робить життя більш осмисленим, радісним і красивим.

Культорганізатор ЦТДЮ Корміленко Оксана

/Files/images/00_zer8/DSC_1860.jpg/Files/images/00_zer8/DSC_1865.jpg/Files/images/00_zer8/DSC_1876.jpg/Files/images/00_zer8/DSC_1893.jpg/Files/images/00_zer8/DSC_1918.jpg/Files/images/00_zer8/DSC_1932.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 0

Коментарi