• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Благодійна акція «Сонечко в долонях» «ХВПУСД»

Благодійна акція «Сонечко в долонях» «ХВПУСД»

2015-02-27

ДНЗ «Херсонське вище професійне училище сервісу та дизайну»

До розгляду керівництвом благодійної акції «Сонечко в долонях» пропонуємо два заходи ДНЗ «ХВПУСД» (грудень – лютий 2015), які є частиною безперервної волонтерської діяльності училища.

1. Професійні навички, отримані учнями училища, стають у нагоді при втіленні різноманітних соціальних програм. Кожного року, в лютому, ми допомагаємо організації товариства глухих в проведенні конкурсу краси для людей з вадами слуху. І цього разу, учні, майбутні перукарі, зробили гарні зачіски та макіяж дівчатам – учасницям конкурсу. А головною нагородою для нас стала щира вдячність конкурсантів.

2. За доброю волею та власним бажанням учні виказують свою громадянську позицію через втілені справи. Коли учні залучилися до чергової волонтерської допомоги, запит організаторів полягав на важку фізичну роботу упродовж 2-х годин. Через зазначений час хлопцям подякували, але ті, відчуваючи важливість справи, відмовилися покинути «пост». Отже, робота тривала з 8-ї до 19-ї години. І це лише епізод напрямку нашої волонтерської діяльності. Далі, стисло, про подію.

Складна ситуація в Україні згуртовує людей задля допомоги людям, які вимушено покинули домівки. Нещодавно учні і викладачі принесли з дому і передали переселенцям теплі речі.

Не залишаються байдужими спостерігачами подій в Україні громадяни багатьох країн. Так в лютому до Херсона завітала угорська гуманітарна місія і наші учні брали активну участь у розвантаженні та роздачі гуманітарки. Багатодітним сім’ям з числа переселенців були передані набори, які включали продукти, побутову хімію, засоби гігієни. Угорські друзі високо оцінили допомогу наших волонтерів в цій благородній роботі. А ми в свою чергу щир дякуємо громадянам Угорщини за їх підтримку наших співвітчизників.

/Files/images/00sonechko_vd/Безымян0000ный.jpg/Files/images/00sonechko_vd/Безымянн0908ый.jpg/Files/images/00sonechko_vd/Безым346янный.jpg/Files/images/00sonechko_vd/Безымянн546ый.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 0

Коментарi