Бої за «Біле озеро» у східному стилі

2014-05-07

/Files/images/0000_bht/DSCN0026_новый размер.JPG

У суботу 03 травня 2014 року відбулися традиційні змагання на кубок «Біле озеро» з корейського бойового мистецтва таеквон-до за версією ІТF. Оскільки змагання є відкритими, то крім наших земляків з Білозерського Центру творчості дітей та юнацтва у них взяли участь таеквондисти з усієї області. Вранці спортзал Білозерської багатопрофільної гімназії ім. О.Я.Печерського наповнили голоси юних спортсменів з команд міст Херсона, Нової Каховки, Каховки, Таврійська, Берислава.

З привітальним до дітей, їх батьків та тренерів звернувся голова Білозерської районної державної адміністрації Романов В.М. Після вшанування хвилиною мовчання загиблих у переддень в Одесі учасників громадянських протистоянь та урочистого підняття під гімн державного прапора, спортсмени кинулися в бій.

Змагання проводилися за олімпійською системою та тривали до самого вечора, адже представницький склад команд був дуже чисельний. Кожен юний боєць хотів випробувати свої сили і їм емоційно допомагали у цьому їх найщиріші вболівальники – батьки. В результаті запеклих спортивних двобоїв на даяні (тренувальному килимі в таеквон-до) в командному заліку кубок за 1 місце отримали новокаховці. 2 місце і належний до нього кубок вибороли господарі змагання – білозерці. Ну і 3 місце з відповідним кубком у херсонців. Крім того юні спортсмени та спортсменки, а це бойове мистецтво полюбляє і «слабка» стать, отримали медалі та грамоти за індивідуальні перемоги.

З рук президента обласної федерації таеквондо за версією ІТF Дмитра Афанас’єва досвідчені спортсмени також отримали будо-паспорти, які підтверджують їх кваліфікацію з цього бойового мистецтва у всьому світі.

Господарі змагань - Районний Центр творчості дітей та юнацтва щиро вдячний Білозерській районній державній адміністрації, під патронатом якої традиційно проходить змагання на кубок «Біле озеро», а також головному лікарю швидкої допомоги Брагару М.С. за наданий медичний супровід. Особлива подяка батькам юних таеквондистів, без яких цей захід теж би не відбувся.

/Files/images/0000_bht/DSCN0027_новый размер.JPG

/Files/images/0000_bht/DSCN0038_новый размер.JPG

/Files/images/0000_bht/DSCN0091_новый размер.JPG

Валерій Кудлай керівник гуртка «Школа журналістики» Білозерського районного Центру творчості дітей та юнацтва.

Кiлькiсть переглядiв: 0

Коментарi