• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • В Хероснському державному будинку художньої творчості розпочалося оформлення експозиції виставки-конкурсу "Альтернативна ялинка"

В Хероснському державному будинку художньої творчості розпочалося оформлення експозиції виставки-конкурсу "Альтернативна ялинка"

2018-12-10

З 10 грудня 2018 року в ХДБХТ розпочалося оформлення виставки-конкурсу "Альтернативна ялинка"/Files/images/альт4.jpg

З метою розвитку альтернативного мистецтва в Україні, творчої ініціативи, пізнавальної діяльності молоді та пропаганди серед молоді бережливого ставлення до природи Херсонський державний будинок художньої творчості спільно з Координаційною Радою Федерації дитячих громадських організацій «Веселкова країна дитинства» проводять щорічний обласний конкурс-виставку новорічних та різдвяних композицій /Files/images/альт2.jpg«Альтернативна ялинка» серед учнів закладів загальної середньої, позашкільної та професійної освіти Херсонської області, який відбудеться у грудні 2018 р. – січні 2019 р. за адресою: м. Херсон, вул. Суворова, 3.

Запрошуємо прийняти участь у конкурсі обдарованих дітей та учнівську молодь навчальних закладів згідно Положення, що додаються./Files/images/альт3.jpg

Заздалегідь вдячні Вам за співпрацю.

Кiлькiсть переглядiв: 0

Коментарi