• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Інформація про підсумки проведення обласного конкурсу-виставки «Мій вірний чотирилапий друг» серед учнів закладів середньої, позашкільної та професійної освіти Херсонської області.

Інформація про підсумки проведення обласного конкурсу-виставки «Мій вірний чотирилапий друг» серед учнів закладів середньої, позашкільної та професійної освіти Херсонської області.

2018-11-02

З метою формування гуманного та відповідального ставлення до домашніх тварин; виховання у дітей почуття доброти та милосердя до братів менших; розвитку творчої ініціативи, пізнавальної діяльності учнів, залучення їх до декоративно-прикладного мистецтва протягом жовтня 2018 року було проведено обласний конкурс-виставка «Мій вірний чотирилапий друг» серед учнів закладів середньої, позашкільної та професійної освіти Херсонської області, у якому взяли участь учні з 11 районів області та м. Херсона.

Експозицію конкурсу-виставки склали 418 творчих робіт, виконаних в різних техніках та напрямах образотворчого та декоративно-ужиткового мистецтва у номінаціях: «Сюжетна композиція» (33 роботи), «Сувенір» (54 роботи), «Малюнок» (271 робота), «Фотогріфії» (60 робіт).

Активну участь в конкурсі взяли учні Новотроїцького (108 роб.), Великоолександрівського (35 роб.), Каховського (33 роб.)районів та м.Херсон (130 роб.). Серед закладів ЗНЗ і ПНЗ м. Херсона найбільшу активність виявили Херсонський центр позашкільної роботи Херсонської міської ради (51 роб.), Херсонська загальноосвітня школа І-ІІІ ст. №37 ім.Дробота Херсонської міської ради (25 роб.) та Херсонський державний будинок художньої творчості (20 роб.)

Конкурс засвідчив високий рівень майстерності представлених робіт. Ступень володіння та використання учасниками конкурсу технічних можливостей як традиційних, так і новітніх технік декоративно-ужиткового мистецтва продемонстрував різносторонній погляд на сучасне мистецтво. Представлен велика кількість індивідуальних, складних за будової творчих робіт.

Кiлькiсть переглядiв: 0

Коментарi