• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Увага! Увага! Благодійний фонд Василя Зеленчука до Дня Незалежності України оголошує конкурс фотографії «Моя незабутня Батьківщина».

Увага! Увага! Благодійний фонд Василя Зеленчука до Дня Незалежності України оголошує конкурс фотографії «Моя незабутня Батьківщина».

2018-07-05

/Files/photogallery/719/1530612956_banerkonkurs.jpg


Мешканці великих та маленьких міст, сел та селищ Херсонської області! Спробуйте себе у мистецтві фотографії разом з нами!
Завантажуйте свої роботи на особистий сайт першого заступника голови Херсонської обласної ради Василя Зеленчука http://zelenchuk.info/. Автори найкращих 10 фотографій отримають грошову винагороду!

Ми чекаємо на фото з мальовничими куточками, незабутніми краєвидами, неповторними портретами та пейзажами – словом, на роботи, що передають Вашу любов до своєї малої Батьківщини!

Умови конкурсу:
фотографія може бути зроблена зручним для Вас способом, навіть камерою звичайного мобільного телефону; вік учасників конкурсу – необмежений, як і кількість завантажуваних одним учасником фотографій; розмір фоторобіт не має перевищувати 4 Мб, тип файлу: JPG; учасники гарантують наявність авторських прав на використання і розміщення фотографій; робота має містити підпис з інформацією про себе: ім’я та прізвище, вік, номер телефону, адресу, а також короткий опис зображеного; надіслані фотографії оцінюватиме журі, яке і визначить переможця. Усі надіслані роботи Ви побачите на особистому сайті Василя Зеленчука http://zelenchuk.info/, а найкращі будуть виставлені у Херсонській обласній раді, їх також надрукують у випуску газети «Зоря Херсонщини» до Дня Незалежності України.

Останній день прийому фотографій 15 серпня 2018 року.

Телефон для довідок 068 980 65 70
Кiлькiсть переглядiв: 0

Коментарi