• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Інформація Про підсумки проведення ХХХ обласного (заочного) конкурсу дитячого малюнка «Акварелі райдуги»

Інформація Про підсумки проведення ХХХ обласного (заочного) конкурсу дитячого малюнка «Акварелі райдуги»

2018-07-02

З метою виявлення талановитої учнівської молоді, розвитку та популяризації образотворчого мистецтва Херсонським державним будинком художньої творчості та Координаційною Радою ФДГОХО протягом лютого - травня 2018 року було проведено обласний (заочний) конкурс дитячого малюнка «Акварелі райдуги».

У зазначеному заході взяли участь вихованці позашкільних та загальноосвітніх навчальних закладів 13 районів області (Великоолександрівський, Каховський, Нижньосірогозький, Іванівський, Каланчацький, Новотроїцький, Горностаївського, Нововоронцовський, Великолепетиський, Чаплинський, Генический, Білозерський, Голопристанський), міст Херсона, Нової Каховки, Каховки, Генічеська, Гола Пристань, Берислава. В конкурсі взяли участь 580 учнів, які представили 617 робіт, виконаних в різних техніках та напрямках образотворчого мистецтва.

Конкурс засвідчив високий рівень майстерності представлених робіт. Ступінь володіння та використання учасниками конкурсу технічних можливостей як традиційних, так і новітніх технік образотворчого мистецтва показав про різносторонній погляд на сучасне мистецтво.

Кiлькiсть переглядiв: 0

Коментарi