Лютнева круговерть у ЦТДЮ

2018-02-20

Лютнева круговерть у ЦТДЮ

Зима – найвеселіша пора року. Зимою ми віримо в казку,забуваємо про реальність.Коли холодно, люди стають теплішими один до одного. Вихованці ЦТДЮ стали теплішими один до одного не тільки завдяки холоду. 14 лютого педагоги ЦТДЮ підготували для дітлахів веселу розважально- ігрову програму, присвячену Дню Святого Валентина. Діти потрапили у дружню атмосферу веселощів, ігор.А самі найактивніші отримали подаруночки, які виготовляли керівники для своїх вихованців.

16 лютого у ЦТДЮ відбувся районний відбірковий етап обласного фестивалю виконавської майстерності « Поетичний камертон Ліни Костенко: патріотичні лейтмотиви». У конкурсі прийняли участь учні Садівської, Велетенської, Токарівської, Микільської, Дар’ївської шкіл, Чорнобаївської санаторної школи-інтернат, Чорнобаївського НВК. Діти декламували вірші Ліни Костенко. Переможцями стали : І місце – учень Чорнобаївської санаторної школи-інтернат ЧудиновичДаміан, учениця Микільської школи Рясна Анастасія та учениця Садівської ЗОШ Парубок Анастасія. ІІ місце – Губа Катерина (Чорнобаївський НВК), Ковальчук Тетяна (Токарівська ЗОШ). ІІІ місце – Гуляєва Маргарита (Велетенська ЗОШ). Вітаємо всіх учасників та переможців конкурсу!

Вже традиційно, третій рік поспіль ЦТДЮ святкує свято Масляної , проводи зими. На подвір’ї Центру творчості дітей та юнацтва зібралось безліч вихованців, їх друзі та батьки. Діти потрапили у справжні народні гуляння разом зі скоморохами, Весною та Зимою. Розваги продовжились спалюванням опудала Масляної та веселим хороводом навколо полум’я. А потім усі присутні пригощались смаколиками: млинцями, печивом та гарячим чаєм. ЦТДЮ і надалі буде радувати молодь новими святами та конкурсами, а також зігрівати своєю увагою та теплом.

Культорганізатор ЦТДЮ

Корміленко Оксана

Кiлькiсть переглядiв: 0

Коментарi