Відтепер, ви – гуртківці!

2017-11-24

23 листопада 2017 року у КЗ «Чаплинський селищний будинок творчості дітей та юнацтва» відбулося свято «Посвята в гуртківці». Для дітей, які вперше переступили поріг нашого закладу він стає другою домівкою, куди завжди хочеться повертатися, де з’являється бажання творити, спілкуватися, відпочивати і дружити.

У цьому році наша дружня, творча родина поповнилася новими гуртківцями. Почав свою роботу гурток декоративно-прикладного мистецтва «Натхнення» (керівник Лідія Андріївна Стоян), гурточок «Перлинка» (керівник Катерина Олегівна Римар) та художня студія «Етюд» (керівник Сергій Іванович Мельник). Вихованці презентували себе та свою роботу, розповідали девізи.

На початку заходу Ведуча привітала присутніх у залі вихованців, їх батьків та керівників гуртків Будинку дитячої творчості. Підняла усім настрій гра «Привіт!», у якій активно прийняли участь не лише діти, а й дорослі.

Новачків-гуртківців вітали діти, які вже давно є вихованцями Будинку дитячої творчості.

Гарний настрій веселими гуморесками, сценками дарували вихованці театрального гуртка (керівник Ірина В’ячеславівна Мілейко).

Знайомитися з рідним краєм допомагає туристичний гурток (керівник Інна Володимирівна Процун). Юні туристи розповіли, як цікаво проводять час та багато подорожують, пізнаючи свій рідний край.

Дивував своїми запальними танцями хореографічний колектив «Аура» (керівник Альона Миколаївна Бахмаєр).

Познайомивши з гуртками, керівники вручили усім вихованцям пам’ятні медалі із зображенням емблеми закладу. Діти склали урочисту клятву юного гуртківця – це означало, що відтепер вони офіційно стали гуртківцями Будинку дитячої творчості.

Чудовим завершенням свята стала конкурсна-розважальна програма. Гуртківці залюбки приймали участь у всіх іграх та конкурсах.

Не зважаючи на похмуру погоду, свято вдалося яскравим та позитивним. Батьки новоспечених вихованців побажали успіхів керівникам гуртків та всім, хто навчається у Будинку дитячої та юнацької творчості. Впевнені, що велика родина нашого закладу поповнилась гідними вихованцями, які примножать славу нашої громади своїми перемогами та витворами мистецтва!

І. Мілейко, культорганізатор

КЗ «Чаплинський селищний

будинок творчості

дітей та юнацтва»

/Files/photogallery/20171123_161210.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 0

Коментарi