Шановні керівники!

2018-06-04

«Богдан» хоче побачити, як уявляють собі автобус майбутнього українські діти. Тож корпорація оголосила загальнонаціональний конкурс дитячого малюнка «Автобус майбутнього», у якому візьме участь малеча зі всієї України. Конкурс проводиться у рамках святкування 20 річниці бренду «Богдан»..
У малюнках діти продемонструють своє бачення того, як виглядатимуть автобуси в українських містах у майбутньому. Усі роботи, подані на конкурс, будуть виставлені у Київському Палаці дітей та юнацтва, і кожен охочий зможе відвідати виставку. Дитячі малюнки оцінить журі, до складу якого увійдуть представники корпорації «Богдан», Київського Палацу дітей та юнацтва та Національного технічного університету України «Київський політехнічний інститут імені Ігоря Сікорського». В рамках конкурсу будуть визначені: 1 – перше місце, 2 – других місця, 3 – третіх місця, а також 2 спеціальні премії. Переможці отримають грошові винагороди бід «Богдану». Кращі малюнки корпорація покаже на офіційному сайті.
Основні умови конкурсу:
До конкурсу допускаються роботи дітей віком до 12 років.
На Конкурс подаються малюнки в довільній графічній, живописній формах, виконані олівцями, олійними, акварельними фарбами чи гуашшю.
Розмір роботи повинен бути форматом від А-4 до А-2.
Гранична дата прийому робіт – 31 серпня 2018 року.
Оголошення результатів та нагородження переможців відбудеться напередодні Дня машинобудівника України.
Роботи не повинні оформлятися рамкою, паспарту, наклейками тощо.
На зворотному боці кожної конкурсної роботи (або додатком до роботи) необхідно зазначити українською мовою: назву роботи; прізвище, ім'я, по батькові та дату народження автора; місце проживання (поштовий індекс та повну адресу) автора, контактний телефон; сферу діяльності батьків.
Роботи з позначкою «Конкурс малюнку» слід відправляти на адресу: ПАТ «Автомобільна Компанія «Богдан Моторс», Управління зв’язків з громадськістю, вул. Електриків, 29а, оф. 367, м. Київ, Україна, 04176.
Контактна особа Повх Юрій Дмитрович 073 269 8440
Кiлькiсть переглядiв: 0

Коментарi