«Будь активним!» -

2018-09-12

під таким гаслом 12 вересня в гостинній Новотроїцькій гімназії відбулося засідання районної ради старшокласників, до якої входять лідери учнівського самоврядування закладів освіти району. Для 20 лідерів педагогом – організатором Будинку творчості Іриною Шульгою проведено круглий стіл « Успіх та цілеспрямованість лідерів».

На конференції шляхом відкритого голосування обрано актив районної ради старшокласників. Всім лідерам притаманні такі риси: відповідальність, ініціативність, постійний саморозвиток та самовдосконалення. Головою районної ради старшокласників стала гімназистка Алла Стрілець заступником - Вікторію Аніканову (Чкалівська ЗОШ І-ІІІ ст. ). Також обрано голів 5 постійних центрів : волонтерського - Руслан Пліс (Дивненська ЗОШ І – ІІІ ст.), інтелектуального - Ярослава Гладиш(Федорівська ЗОШ І – ІІІ ст.),інформаційного – Микола Бєлокобила ( Громівська ЗОШ І – ІІІ ст.), центру туризму та спорту – Олександр Шпак (Новотроїцька ЗОШ І – ІІІ ст.№1), центру дозвілля – Анна Махтій (Сивасівська ЗОШ № 2).

Фахівець з соціальної роботи Новотроїцького районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Тетяна Юхимець провела міні – тренінг «Права, обов’язки та відповідальність підлітків». Вона роз’яснила умови благодійної акції «Зберемо дітей до школи» для підтримки дітей з сімей, які опинилися у складних життєвих обставинах та перебувають у скрутному матеріальному становищі. Педагоги та вихованці гуртків Будинку творчості передали зібрані шкільну канцелярію та одяг для підтримки категорійних дітей.

Шкільні лідери обговорили помісячний план виховних заходів художньо – естетичного, туристсько – краєзнавчого та військово – патріотичного напрямків. Адже навчальний рік лише почався, попереду – змістовні уроки та проекти, цікаві конкурси та змагання, пізнавальні походи та екскурсії. Це все і формує у дітей та молоді активну життєву позицію та відповідальність за своє майбутнє та майбутнє своєї країни.

На фото: Лідери районної ради старшокласників на учнівській конференції.

Актив районної ради старшокласників проводить перше засідання.

Міні – тренінг проводить фахівець з соціальної роботи Новотроїцького районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Тетяна Юхимець .

Кiлькiсть переглядiв: 0

Коментарi