• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Інформація про підсумки проведення обласного конкурсу-виставки «Пригоди веселого кота» серед учнів загальноосвітніх, позашкільних та професійно-технічних навчальних закладів Херсонської області

Інформація про підсумки проведення обласного конкурсу-виставки «Пригоди веселого кота» серед учнів загальноосвітніх, позашкільних та професійно-технічних навчальних закладів Херсонської області

2018-04-10

З метою виявлення талановитої учнівської молоді, розвитку та популяризації образотворчого мистецтва протягом лютого та березня 2018 року було проведено обласний конкурс-виставку «Пригоди веселого кота» серед учнів закладів загальної середньої, позашкільної та професійної освіти Херсонської області, у якому взяли участь учні з 10 районів області, міст Херсона та комунальний вищий навчальний заклад «Бериславський педагогічний коледж ім. В.Ф. Беньковського» Херсонської обласної ради.

Експозицію підсумкової виставки склали 403 творчі роботи, виконаних в різних техніках та напрямках образотворчого та декоративно-прикладного мистецтва у номінаціях: «Сюжетна композиція», «Малюнок», «Сувенір».

Активну участь в конкурсі взяли учні Великолепетиського, Нижньосірогозького, Чаплинського, Білозерського, Каховського, Великоолександрівського, Голопристанського, Новотроїцького, Каланчацького, Верхньорогачицького, районів, міст Херсона, Берислава.

Конкурс засвідчив високий рівень майстерності представлених робіт. Ступінь володіння показав про різносторонній погляд на сучасне мистецтво. Використання учасниками конкурсу технічних можливостей як традиційних, так і новітніх технік образотворчого та декоративного-прикладного мистецтва, дало можливість учням виконати складні за будовою творчі роботи.

Кiлькiсть переглядiв: 0

Коментарi