ЗИМОВА ПОДОРОЖ ПІЗНАВАЙЧИКІВ

2018-01-12

Маленькі «Пізнавайчики» із студії «Magic hands» Білозерського районного Центру творчості дітей та юнацтва (керівник Діброва Лідія Володимирівна) на зимових канікулах поринули у чарівний світ природи рідного краю у Херсонському обласному краєзнавчому музеї.

Діти разом із батьками розглядали експозиції тваринного та рослинного світу Херсонщини від найдавніших часів до сьогодення. Серед експонатів музею вони побачили велику кількість різноманітних комах, птахів, плазунів та тварин, які водяться у наших степах, серед яких були і занесені до Червоної книги України. Вихованці студії були здивовані великими розмірами сови, оленя, кабана та інших тварин.

Наші «чомучки» задавали досить багато питань екскурсоводу, щоб дізнатись якомога більше корисної інформації з рослинного та тваринного світу рідного краю. Не залишились без уваги археологічні знахідки предметів ужитку із скіфських курганів, експозиція заснування м. Херсона, зброя часів Другої Світової війни та інсталяція Антитерористичної операції на Сході України.

Дякуємо батькам наших гуртківців за активну участь у житті гуртка та прищеплення любові до рідного краю. Протягом навчального року дітей очікують чимало цікавих пізнавальних подорожей, заходів, майстер-класів.

Керівник гуртка «Пізнавайчик» студії «Magic hands»

Діброва Л.В.

Кiлькiсть переглядiв: 0

Коментарi