До свята Миколая.

2017-12-19

До свята Миколая.

15 грудня драматичний гурток «Оріон» Білозерського районного Центру творчості дітей та юнацтва провів благодійну акцію, присвячену Дню святого Миколая, для вихованців дитячих садків «Сонечко» та «Топольок».

Гуртківців підготували для малечі виставу «Ангельський патруль», у якій розкрили і свої акторські здібності, і потішили дітвору. Але вистава має ще й навчально-виховний характер: в ній розкриті питання правди і кривди, слухняності , чемності та доброзичливості; присоромлюються такі риси, як брехливість, хуліганство, вередливість. А в пошані – доброта, чесність, слухняність. Дітьми було засвоєно правило, що за добро Господь нагороджує, а тих, хто чинить зло – карає. Бо треба так на світі жити, щоб добро усім чинити!

Ролі ангелів – ревізорів виконували Анна Шпак та Анастасія Айрапова, вередливих мишенят показали Кіра Карпенко та Анастасія Плохотна, брехливу лисичку – Яна Асмьоткіна, розбишаку вовчика – Дмитро Дягель, ролі запальних чортенят виконали Діана Тіт, Олександра Горобець та Альона Войнолович, доброзичливих зайчиків зіграли Вікторія Бєла та Віктор Фільченков. Керівник гуртка - в минулому вихованка ЦТДЮ, а тепер - студентка ХДУ і наймолодший керівник гуртка закладу, адже працює всього 3 місяці.

До доброго діла долучились також лідери учнівського самоврядування району ( координатор Будко О.М., методист ЦТДЮ), які в ході благодійної акції «Подаруй дитині усмішку» зібрали більше 50 подарунків, різноманітних смаколиків та виготовили чудові прикраси на ялинки. Ці подарунки і були вручені після вистави малюкам обох дитсадків.

/Files/photogallery/DSC_1482.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 0

Коментарi