«На крилах доброти»

2017-12-05

Забагато уваги не буває. Турботу, любов і піклування потребують усі без винятку. Але, найбільше, цього потрібно дітям з особливими потребами. Саме тому 01 грудня 2017 року на базі комунального закладу «Чаплинський селищний будинок творчості дітей та юнацтва» пройшов захід для дітей з обмеженими можливостями.

З нагоди заходу привітати дітей завітали гості з відділу освіти, молоді та спорту Чаплинської селищної ради: Фаустова Віта Георгіївна, Довбня Тетяна Григорівна, Іванів Наталя Олексіївна. Із теплими і щирими словами до учасників і всіх присутніх у залі гостей звернулася Фаустова В.Г. Вона подякував за організацію такого чудового свята і закликала присутніх поринути у світ дитинства і незабутньо провести час. На адресу дітей прозвучало багато теплих слів, а педагоги Будинку дитячої творчості підготували яскраве маленьке шоу.

Усіх присутніх чекала цікава, захоплююча подорож – «Веселий експрес» з танцями, піснями та іграми. Під час цієї чарівної подорожі діти разом з ведучими «відвідали» зупинки: «Творча», «Професійна», «Циркова», «Ігрова» та «Подарункова». У них була можливість прийняти участь у майстер-класах, які підготували і провели керівники гуртків Будинку дитячої творчості. Учасники заходу виготовляли новорічні листівки з паперу, ліпили янголят з солоного тіста та малювали метеликів у техніці пуантилізм (малювання вушними паличками).

Під час подорожі у гості до дітей завітала казкові герої Пеппі Довга панчоха, Мері Попінс та веселий клоун Люся. Вони провели багато цікавих ігор, веселих конкурсів, підняли настрій учасникам заходу запальними танцями та кумедними жартами. Дитячі очі сяяли від щастя і задоволення. У залі весь час панувала неймовірна атмосфера добра, тепла і любові, лунали оплески і сміх. Не було жодної дитини, яка б сиділа осторонь. Навіть присутні дорослі перейнялася чудовим настроєм і гралися разом з дітьми.

По закінченню заходу всі отримали солодощі, подарунок та гелеву повітряну кульку на згадку.

Дякуємо за сприяння в організації заходу та чудові подарунки Чаплинському селищному голові Фаустову О.Г., начальнику відділу освіти, молоді та спорту Чаплинської селищної ради Кулик О.Є., начальнику фінансово-господарської групи Кіналю П.В., голові громадської організації «Ліга соціальних працівників України» Ращупкіній А.М.

Сьогоднішній день нагадав нам і всім, що поруч живуть люди з особливими потребами, які потребують особливої уваги і яким ми повинні допомогти відчути себе рівними серед своїх співгромадян, саме цьому був присвячений захід, який виявився по домашньому теплим, емоційним та цікавим.

Інна Дрьомова,

заступник директора з навчально-виховної

роботи КЗ «Чаплинський селищний будинок

творчості дітей та юнацтва»

/Files/photogallery/20171201_101115.jpg

/Files/photogallery/20171201_103703.jpg

/Files/photogallery/20171201_100755.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 0

Коментарi