Віват, юні туристи-краєзнавці!

2017-05-11

У сонячний, навіть по-літньому спекотний день, 28 квітня, Білозерський районний центр творчості дітей та юнацтва зібрав 20 активних, допитливих, творчих команд юних туристів - краєзнавців загальноосвітніх шкіл на щорічний зліт.

На затишному подвір'ї ЦТДЮ школярів вітали представники відділу освіти , молоді і спорту Білозерської райдержадміністрації Незбай В.В. та Квадріціус Н.С., директор Білозерського ЦТДЮ Іванченко О.С., чудовий дует Маскаєва Владислава та Голуб Ніна з БЗОШ№3, старшокласниці з БЗОШ№2 із захоплюючим флешмобом .

Головний суддя змагань Ільвачова О.О., заступник директора ЦТДЮ, ознайомила присутніх з програмою зльоту та суддями на кожному етапі. Змагання розпочались з туристсько-краєзнавчої вікторини, де , після підрахунку балів, визначився переможець – команда Садівської школи.

А потім, одна за одною, команди вирушили по маршруту, який пройшов по всьому райцентру.

Це етапи: «Історичне краєзнавство»; « Географічне краєзнавство», «Екологічне краєзнавство», де І місце отримала команда БЗОШ№2.

На етапі «Етнографічне краєзнавство» та у конкурсі « Обрядова композиція» перемогу святкувала Садівська школа.

У конкурсі «Долікарська допомога» перемогла Білозерська ЗОШ№2. В змаганнях «Туристська естафета»- переможець – команда Федорівської школи.

В загальному заліку І місце у команди Білозерської ЗОШ№2, ІІ місце – у Садівської ЗОШ, ІІІ місце – у команди Дар'ївської ЗОШ. Переможці змагань отримали чудові кубки і медалі, а команда БЗОШ№2 буде захищати честь району на обласних змаганнях, які відбудуться 12-14 травня .

Білозерський районний ЦТДЮ висловлює велику вдячність Черноусу В.Г. – молодшому медичному спеціалісту Херсонського обласного центру НМК, працівникам районної санстанції – Стрігуновій Л.В. та Ширяєвій Т.М., медсестрі ЦПМСД- Лісінчук І.В., директору районного краєзнавчого музею Волошину О.А. за допомогу в проведенні районного зльоту юних туристів-краєзнавців.

Будко О.М.,

методист Білозерського ЦТДЮ

/Files/photogallery/DSC_0161 (1).JPG

/Files/photogallery/DSC_0118.JPG

/Files/photogallery/DSC_0183 (1).JPG

Кiлькiсть переглядiв: 0

Коментарi