• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Білозерський ЦТДЮ "Наша земля - Україна!"

Білозерський ЦТДЮ "Наша земля - Україна!"

2015-11-26

Під такою назвою 20 листопада пройшов традиційний вже районний конкурс майстрів художнього читання . Його організатори – відділ освіти, молоді і спорту Білозерської РДА та районний Центр творчості дітей та юнацтва.

На конкурс приїхали більше 100 кращих декламаторів - переможці шкільних етапів конкурсу з 24 шкіл району та ЦТДЮ. Вони змагались у трьох вікових групах та у номінації «Автори – виконавці».

Юних майстрів художнього читання щиро привітала начальник відділу освіти, молоді і спорту Колесніченко С.С.

Оцінювало виступи учасників компетентне журі з провідних спеціалістів Білозерської ЦБС, ЦТДЮ, редакції «Придніпровської зірки». Нелегко було членам журі у визначенні переможців, адже наші юні декламатори стають все майстернішими та талановитішими.

Та все – таки конкурс є конкурс. Серед кращих найкращими – переможцями стали: Чепура Тарас та Ковальчук Ніна зі Східненської ЗОШ, Добровольська Діана, Тригубенко Діана, Жданова Марія, Мазанова Анна, та Каспер Антон з Киселівки; Боярчук Катерина , Володін Нікіта і Мазуренко Вікторія – вихованці ЦТДЮ; Ружина Тетяна та Маліновська Аліна з БЗОШ№2; Яновська Діана з Широкобалківської ЗОШ, Ільвачов Микола з Білозерської гімназії; Несмєянов Ігор з Посад-Покровської ЗОШ; Захарченко Максим з Токарівки, Варзар Юлія та Полянський Валентин з Правдино, Кожевнікова Марина з Дніпровської ЗОШ та Балуцел Тетяна з Чорнобаївського НВК.

Переможці отримали грамоти відділу освіти, молоді і спорту Білозерської РДА і запрошення взяти участь в обласному конкурсі , який відбудеться 28 листопада на базі Херсонської гімназії №3.

Творчих перемог вам , юні аматори художнього слова!

Будко Олена, методист Білозерського ЦТДЮ

/Files/images/00_zer/DSC_0472.JPG/Files/images/00_zer/DSC_0507.JPG/Files/images/00_zer/DSC_0559.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 0

Коментарi